Travala

Travala – maksa matkat, lennot ja hotellit kryptovaluutalla

Kyllä, luit oikein. Nykyään matkustaminenkin onnistuu suoraan kryptovaluutoilla. Travala.com:n kautta varaat ja maksat hotellit, hostellit, lennot ja matkat kryptovaluutalla kuten Bitcoinilla, Ripplellä, Avalla, Litecoinilla, Monerolla, EOS:lla, Chainlinkillä, Tetherillä tai vaikka Zilliqalla, Dashilla, Dai:lla, USDC:llä, Tronilla tai DGB:llä. Lista on lähes loputon. Uusina on pian tulossa myös LGCY ja USDL. Toki Travala hyväksyy maksutavaksi myös perinteiset luottokortit (sekä kryptoluottokortit kuten Swipen ja Crypto.com Pay:n). Suosituimpia maksutapoja ovat kuitenkin olleet BTC eli Bitcoin, ETH ja USDT eli Tether. Positiivisia Travala-kokemuksia on nyt jo ympäri maailmaa todella paljon!

Miksi valita Travala? Hinnat ovat usein jopa 30-40 % halvempia kuin suosituilla varaussivustoilla (Travalan oman arvion mukaan). Lisäksi Travala tarjoaa kaikille käyttäjilleen “Paras Hinta” -takuun.

Sitäpaitsi, missä muualla saisit käytettyä kryptovaluuttaa näin mukaviin tarkoituksiin kuin matkailuun?

Travala pähkinänkuoressa

Travala on vuonna 2017 perustettu lohkoketjupohjainen matkailusivusto ja varausalusta. Sivuston kautta pääset käsiksi yli 2,2 miljoonaan majoituskohteeseen yli 90 000 eri matkakohteessa 230 eri maassa.

Kaiken pohjalla on Travalan oma AVA-kryptovaluutta, jota voi alustalla käyttää maksamiseen, vastaanottaa muilta käyttäjiltä tai ansaita esimerkiksi loyalty-ohjelman kautta.

Tietysti, jos AVA-kryptovaluutan hinta lähtee nousuun, saa omistamillaan tokeneilla vielä entistäkin enemmän matkustelua.

Visio: Yhdistää hajautettu teknologia matkavarausten ihanaan maailmaan. Avointa teknologiaa ilman sensuuria kaikille ja kaikkialla.

Minne matkustaisin?

Tällä hetkellä Travalassa suosittuja kohteita ovat muun muassa Thaimaa, Vietnam, Australia, Singapore ja Japani. Euroopassa suosituimpien matkakohteiden joukkoon ovat nousseet muun muassa Lontoo, Berliini, Rooma, Barcelona, Pariisi ja Amsterdam. Jokaisesta näistä löytyy tuhansia varattavia hotelleja ja runsaasti lentoja.

Suomestakin löytyy paljon kohteita! Varaa kotimainen loma esimerkiksi Lappiin. Travalan kautta löydät Lapista niin hotellit, vuokramökit kuin vuokrattavat kodit ja asunnot (vähän kuin AirBNB:stä tai Booking.com:sta). Teimme useita testihakuja ja löysimme netistä runsaasti vaihtoehtoja kotimaan matkalle. Rovaniemi, Helsinki, Turku, Tampere, Oulu ja Levi esimerkiksi olivat pullollaan hyviä hotelleja ja muita vuokrakohteita.

Ainut ongelma? Travalassa sinun täytyy tietää minne haluat Suomessa matkustaa. Nimittäin pelkkä “Lappi” ei kohteena oikein toiminut.

Toki tällä hetkellä matkustajan pitää ottaa huomioon koronan aiheuttamat muutokset. Juuri nyt matkustaminen Suomen ulkopuolelle ei ole suositeltavaa missään muodossa. Kun tilanne kuitenkin rauhoittuu, kohteita on tarjolla runsaasti!

Yhteenveto

Travala.com on erittäin kätevä matkailusivusto, jonka kautta varaat ja maksat matkat, hostellit, hotellit ja lennot kryptovaluutalla. Omia Travala-kokemuksia meillä on muutamia ja mielestämme homma toimii erinomaisesti!

Hyväksyttyjä maksutapoja mm. BTC, ETH, XRP, AVA, USDT, USDC, USDL, LINK, BNB, XMR, TRX, BAT, BUSD, EOS, VET, SXP, DASH, ZIL, LGCY, BCH, ADA ja monet muut.

Cryptocurrencies: 14.397
Markets: 1.101
Marketcap: 2,51 T (0,46%)
24h Vol: 132,22 B
BTC Dominance: 50,31%