Binance kokemuksia & miten rekisteröinti tapahtuu

Binance LogoBinancen tarina on huikea ja sen nopea kasvu huipulle hakee vertaansa. Siitä tuli suurin kryptopörssi päivävaihdossa laskettuna vuonna 2018 ja nykyisin vaihto on jo yli 500 miljoonaa euroa päivässä (175 000 BTC). Binacella on yli 10 miljoonaa käyttäjää Euroopassa, Yhdysvalloissa ja varsinkin Kaukoidässä. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja CZ on jo legenda alalla. Lue alta tarkempia ohjeita ja kokemuksia Binancesta!

Näin helppoa on kryptovaluutan osto Binancesta!

 1. Luo maksuton tili Binanceen.
 2. Etsi haluamasi kryptovaluutta (esim. BTC, ETH, BNB, XRP, XRM, EOS, DASH, jne)
 3. Lisää luottokorttisi tiedot tai tee tilisiirto.
 4. Vahvista osto.

Noin! Omistat nyt haluamaasi kryptovaluuttaa!

Siirry pörssiin

Jo aiemmin kryptovaluuttojen parissa toiminut Changpeng Zhao perusti ryhmänsä kanssa kryptorahojen vaihtopörssin Binancen vuonna 2017 Kiinassa, josta yritys muutti pian servereineen Japaniin ja Taiwaniin Kiinan kiellettyä kaiken kaupankäynnin virtuaalivaluutoilla. Vuonna 2018 yritys oli laajentanut jo Bermudalle, Maltalle ja Jerseyn saarille kohteenaan Euroopan ja Iso-Britannian markkinat, jotta sen olisi helpompi vaihtaa perinteisiä fiat valuuttoja. Vuoteen 2019 mennessä yritys on levinnyt myös Afrikan mantereelle Ugandaan (jossa yritys myös tekee hyväntekeväisyyttä kouluissa) ja Lähi-itään Israeliin. Nämä toimipaikkojen lisäykset helpottavat toimintaa uusilla markkinoilla viranomaisten kanssa.

Binance rekisteröityminen

Toiminta

Binancen suuri suosio johtuu sen alhaisista valuuttojen vaihtokustannuksista 0,1 % (palkkio pienenee VIP tason kasvaessa 0,04 % asti) sekä 25 % alennuksesta kaikista palkkioista, mikäli maksuun käytetään sen omaa Binance coinia (BNB). Muutenkin pörssin suuri valikoima valuuttoja sekä valuuttapareja tuo lisää erilaisilla summia ja strategioita käyttäviä asiakkaita. Pörssiin ei myöskään huolita mukaan kaikkia uusia valuuttojen viritelmiä ja Binance on tarkka välittämistään tuotteista maineensa säilyttämiseksi.

Binancen toimintavarmuus, turvallisuus ja monen kielen tuki helpottavat asiointia sekä parantavat käyttökokemusta. Siirrot, ostot ja myynnit toimivat varmasti ilman ongelmia ja viiveettä sekä servereitä päivitetään ja lisätään jatkuvasti uusien tilien lisääntyessä. Suuren suosion vuoksi uuden käyttäjän rekisteröityminen voi kestää joskus muutaman päivän ja Binance on joutunut pitämään suunniteltuja taukoja uusien käyttäjien rekisteröimiselle aika ajoin. Myös tiedotus toimii ja sivuilla ilmoitetaan heti teknisistä ongelmista ja sekä uutisia kerrotaan myös sosiaalisessa mediassa.

Binance toimii kännykän sovelluksella (Android ja iOS) sekä tietysti Windows ja Mac tietokoneissa.

Tulevaisuus

Binance perusti vuonna 2018 yhteistyössä kolmen muun suuren pörssin kanssa ”stable coin” projektin virtuaalivaluuttojen ja muiden virtuaalisten hyödykkeiden arvon muutosten ennakoimiseksi. Suunnitelmissa on perustaa myös uusi hajautettu huipputehokas lohkoketjuteknologia helpottamaan tulevaisuudessa kaupankäyntiä virtuaalirahalla ja sillä voisi suorittaa maksun jopa sekunnissa. Mikäli nämä molemmat projektit toteutuvat laajasti ja leviävät yritysten sekä ihmisten väliseen kaupankäyntiin, ne tulevat helppoudellaan ja halpuudellaan todennäköisesti syrjäyttämään perinteiset maksutavat rajat ylittävässä kaupankäynnissä.

Onko Binance turvallinen?

Kyllä on. Sitä pidetään yhtenä maailman isoimmista kryptopörsseistä ja se on panostanut paljon rahaa ja aikaa turvallisuuden maksimoimiseen.

Onko Binance ilmainen?

Riippuu miten ajattelet asiaa. Rekisteröityminen on ilmaista ja erillistä kuukausimaksua ei ole. Binance ottaa kuitenkin 0,1 % kulun jokaisesta tekemästäsi kaupasta. Tämä summa on yksi alan pienimmistä. Lisäksi saat alennuksen hinnasta, jos sinulla on riittävästi pörssin omaa BNB-tokenia tililläsi.

Onko Binance suomalainen?

Ei ole. Yritys on alun perin kiinalainen, mutta siirtyi Japaniin Tokioon vuonna 2017, kun pelättiin Kiinan valtion toimia kryptovaluuttoja vastaan. Vuoden 2018 maaliskuussa yritys perusti toimiston Taiwaniin ja muutamaa kuukautta myöhemmin Maltalle, jossa sen virallinen pääkonttori nykyään sijaitsee.

Miten nostan varoja tililtäni?

Siirry tilillesi ja valitse “Withdraw”. Pörssistä ei saa suoraan euroja omalle tilille, vaan joudut siirtämään varat kryptovaluuttamuodossa ensin esimerkiksi Coinbaseen, josta saat euroja tilillesi.

Miten vahvistan henkilöllisyyteni?

Sinun tulee ladata sivustolle kuva tai skannaus passistasi, ajokortistasi tai kuvallisesta henkilöllisyyskortista. Voit kuitenkin käydä kauppaa ilman henkilöllisyyden vahvistamista tiettyyn rajaan asti.

Rekisteröityminen tapahtuu näin!

 • Sähköpostiosoite riittää alkuun pääsemiseksi. Rekisteröinti linkistä https://www.binance.com/register.html
 • Käytössä on kaksivaiheinen 2FA autentikointi Googlen Authenticator sovelluksella
 • Alle 2 BTC siirroissa yhden päivän aikana ei tarvitse todistaa henkilöllisyyttään

Isommissa siirroissa vaaditaan henkilöllisyyden vahvistus, jolloin kysytään nimi, kotimaa, sukupuoli, virallinen henkilötodistus sekä selfie sen kanssa.

Tietoa:

 • n. 150 valuuttaa, bitcoinista pieniin altcoineihin
 • yli 400 valuuttaparia treidaukseen
 • Oma valuutta Binance coin (BNB)
 • Toimintaa monella mantereella

Maksutavat Suomessa

 • Luottokortit Visa ja MasterCard (EUR ja USD)
 • Suora SEPA-talletus (pankkitalletus)

Olemme itse käyttäneet Binancea jo muutamia vuosia ja kokemus on ollut positiivinen.

Siirry pörssiin

Cryptocurrencies: 14.908
Markets: 1.152
Marketcap: 2,33 T (1,77%)
24h Vol: 108,90 B
BTC Dominance: 51,33%