WRX-kryptovaluutta on Intian suosituimman WazirX-treidausalustan oma token

Tiedäthän miten Binancella on oma tokeninsa BNB? No nyt tiedät. Siinä missä Binance on monelle suomalaiselle tuttu treidausalusta, WazirX on yksi Intian suosistuimmista Bitcoin-pörsseistä. Wazirissa voit ostaa ja myydä mm. Bitcoinia, Ethereumia, Rippleä, Litecoinia ja useita muita kolikoita. Ja kyllä, heillä on myös oma tokeninsa WRX.

WRX = WazirX-treidausalustan oma token.

WRX-tokenin maksimimäärä on alussa asetettu 1 miljardiin kappaleeseen. Kyseessä on ns. utility token, joka muodostaa koko WazirX-järjestelmän rungon. Luonnollisesti ajatuksena on sama kuin BNB:n kohdalla: oma token mahdollistaa nopeammat kaupat ja paremman likviditeetin sekä samalla varmasti tuo mukavasti lisävoittoja alustalle.

Niin sanotuille “early adopters” eli aikaisin mukaan tulleille on tietysti tarjolla runsaasti tokeneita – jopa ilmaiseksi. Tarkoitus on siis palkita WRX-kryptovaluutan holdaajia ja jakaa osa WazirX:n menestyksestä heidän kanssaan.

Sinun ei tarvitse kuitenkaan liittyä tämän intialaisen pörssin menoon mukaan päästäksesi ostamaan WRX-kryptoa. Voit ostaa sitä myös suoraan Binancesta.

Miten ostaa WRX?

Helpoiten WRX-tokenin ostaminen onnistuu Binance-kryptopörssistä. Näin se tapahtuu.

  1. Luo tili Binanceen.
  2. Lisää luottokorttisi tiedot.
  3. Osta luottokortillasi Bitcoinia tai BNB-tokenia (Binancen oma kryptovaluutta).
  4. Vaihda BNB:t WRX-tokeniin.

Näin helppoa osto oli.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.