Osta Tezos (XTZ) kryptovaluuttaa

Mikä on Tezos? Tezos on hajautettu lohkoketju, vähän kuin Ethereum tai Bitcoin. Mutta Tezos-ketjun tarkoitus on luoda itse itseään hallinnoiva digitaalinen yhteisö, jolla on yhteiset päämäärät ja kiinnostuksen kohteet. Tezos-verkon ajatuksena on saada yhteisön jäsenet tekemään päätöksiä yhdessä näin parantaen protokollaa ajan myötä.

Tezos on kehittyvä ja hajautettu verkosto, joka hyödyntää älysopimuksia. Ekosysteemi, joka tukee dApp-sovelluksia ja älysopimuksia. Näin ollen se putoaa samaan kategoriaan Ethereuimin, EOS:n ja NEO:n kanssa eikä tähtää maksuvälineeksi kuten esimerkiksi BTC.

Kuten todettua Tezos on itse kehittyvä verkosto. Tämä tarkoittaa sitä, että devaajat voivat kehittää verkostoa ja protokollan päivityksiä voidaan automaattisesti tuoda ulos ilman suuria kovia forkkeja. Kehittäjät voivat liittää ehdotuksiinsa myös älylaskun. Näin devaajilla on oikeasti taloudellinen syy kehittää ekosysteemiä. Sovellusten ja sopimusten kehitykseen Tezos käyttää omaa Michelson-kieltään. Kielen valinta johtuu verkon käyttämästä formal verification -varmennuksesta.

Vuonna 2017 pidetty Tezos ICO keräsi kasaan huimat 232 miljoonaa dollaria. Mukana oli mm. Tim Draper, joka laittoi ICO:on rahaa 1,5 miljoonaa dollaria.

Verkon natiivi token on XTZ. Yli 10 000 XTZ-tokenia omistavat pääsevät verkoston validaattoreiksi. Poiketen monista muista verkostoista, Tezos XTZ-tokenit kuitenkin lukitaan ennalta määritetyksi ajaksi ja omistajille maksetaan korkoa tälle “talletukselle”. XTZ-tokenin omistaminen on siis vähän kuin velkakirjan omistamista. Tuotto tulee korosta. Toki tuoton saaminen edellyttää myös blokkien varmentamista.

Osta XTZ-kryptovaluuttaa

XTZ-tokenin ostaminen on helppoa. Se onnistuu Coinbasesta pankkisiirrolla tai maksamalla luottokortilla.

  1. Luo ilmainen tili Coinbaseen tästä.
  2. Talleta rahaa pankkisiirrolla tai luottokortilla.
  3. Osta Tezos (XTZ) kryptovaluuttaa.
Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.