Osta Stellar Lumens (XLM) kryptovaluuttaa

Stellar Lumens on hajautettu hybridilohkoketju. Stellar projektin tarkoitus on luoda verkosto, joka mahdollistaa nopeat ja luotettavat rahansiirrot ympäri maailman minimaalisilla (tai olemattomilla) kustannuksilla. Tässä mielessä kyse on samanlaisesta järjestelmästä kuin Ripplen kohdalla – tosin siinä missä Ripple on isojen pankkien projekti, on Stellarin tähtäimessä avata kryptovaluuttojen maailma kaikille maailman ihmisille tulotasoon ja asuinpaikkaan katsomatta. Nykyisellään Stellar-verkon transaktiot vievät noin 2-4 sekuntia ja yksittäinen valuutan lähettäminen maksaa 0,0001 XLM-tokenia eli “Lumenia”.

Stellar on siis verkosto. Lumens (XLM) verkon oma token.

Mitä sitten tarkoittaa, että Stellar on hajautettu hybridilohkoketju? Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Pekka voi lähettää Suomesta esimerkiksi dollareita intialaisen Prajeetin tilille ja maksaa siirron silti euroilla. Hajautettu markkinapaikka hyödyntää Lumens (XLM) tokenia. Käytännössä verkosto käyttää XLM:ää välittäjävaluuttana ostaessaan dollareita Pekan euroilla. Järjestelmä etsii itse parhaat vaihtosuhteet ja minimoi siirron kulut.

Toki Stellar-verkossa vaihto esimerkiksi euroista dollareihin voi käydä myös suoraan ilman, että XLM-tokenia käytetään välittäjänä. Tämä tietysti edellyttää, että joku toinen haluaa vaihtaa dollareitaan euroiksi. Koska tilanne kuitenkin on usein niin, että tismalleen oikean suuruisia summia ei ole tarjolla, voi verkosto automaattisesti ketjuttaa valuuttojen vaihdot (esim. EUR –> CAD –> USD) tai ostaa haluttua valuuttaa oikean määrän paloina useilta toisilta käyttäjiltä. Koska verkostossa on paljon käyttäjiä, kaikki saavat lopulta haluamansa.

Idea kuulostaa hyvältä. Verkosto yhdistää käyttäjiä ja valuutat siirtyvät ja vaihtuvat haluttuun tapaan. Yksinkertaista ja tehokasta. Sekä tietysti luotettavaa, koska kaikki toimii lohkoketjussa.

Osta Stellar Lumens (XLM) kryptovaluuttaa

Ostaminen onnistuu turvallisesti ja helposti suoraan Coinbasesta.

  1. Luo ilmainen tili Coinbaseen tästä.
  2. Talleta rahaa pankkisiirrolla tai luottokortilla.
  3. Osta Stellar Lumens (XLM) kryptovaluuttaa.
Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.