Näin ostat Pundi X (NPXS) kryptoa

Pundi X on projekti, jonka tarkoituksena on tehdä kryptojen käytöstä yhtä helppoa kuin luottokortin käytöstä. Pundi X -projektin oma token on NPXS ja ajatuksena on, että kyseistä Ethereum-pohjaista kryptovaluuttaa voidaan käyttää tulevaisuudessa maksuvälineissä kuten kauppojen kassoilla samaan tapaan kuin luottokorttia.

Tietysti toiveena on laajentaa kryptovaluuttojen toimintaa vielä laajemmalle kuin luottokorttien. Nimittäin esimerkiksi Afrikassa, osassa Aasiaa ja useissa Etelä-Amerikan maissa luottokorteista ei ole kuultukaan. Pundi X:n tavoitteet ovat siis korkealla, mutta miten mahtaa lopulta käydä?

Saavuttaakseen tavoitteensa Pundi X on suunnitellut jakavansa satoja tuhansia maksupäätteitä ympäri maailmaa, jotta yrittäjät voivat alkaa hyväksymään NPXS:n maksuvälineenä.

Alussa Pundi X:n on tarkoitus aloittaa laajentuminen Indonesiasta ja jatkaa siitä Kaakkois-Aasian muihin maihin. Tällä alueella jopa 73 % ihmisistä elää pankkisysteemin ulkopuolella. Lisäksi yritys toimii yhdessä BitCapitalin kanssa tuodakseen maksupäätteitä Etelä-Amerikkaan etenkin Brasilian ja Kolumbian kautta.

Vuoden 2019 CES Las Vegas -messuilla Pundi X esitteli oman XPhone-puhelimensa, joka hyödyntää lohkoketjua monella tapaa.

Miten ostaa NPXS?

Helpoiten NPXS-tokenin ostaminen onnistuu Binancesta. Käytännössä sinun tulee tehdä seuraavasti.

  1. Luo tili Binanceen.
  2. Lisää luottokorttisi tiedot.
  3. Osta Bitcoinia, Ripplea, Ethereumia, Binance Coinia tai yhtä muuta isoa kryptoa suoraan luottokortillasi.
  4. Vaihda ostamasi krypto (esim. Bitcoin) Pundi X NPXS -kryptovaluuttaan.

Binance on hiljattain ottanut käyttöön myös suorat luottokorttimaksut. Luottokortilla voi kuitenkin vielä tällä hetkellä ostaa vain ns. isoja kryptovaluuttoja.

Jos et jostain syystä saa luottokorttiasi toimimaan Binancessa, voit toimia myös näin:

  1. Luo tili Binanceen ja Coinbaseen.
  2. Osta Coinbasesta jotakin kryptoa (esim. BTC) euroilla. Voit tehdä oston tallettamalla rahaa tilillesi pankkisiirrolla tai ostamalla suoraan luottokortillasi.
  3. Siirrä ostamasi kryptot, esim. Bitcoin, Binanceen.
  4. Vaihda BTC Binancessa NPXS-kryptoon.

Näin helposti ostat NPXS-kryptoa. Ostaminen ja myyminen sekä Binancessa että Coinbasessa on meidän mielestämme turvallista, mutta emme suosittele säilyttämään isoja summia kryptovaluuttaa online-pörsseissä. Jos siis sijoitus on pitkäaikainen, siirrä kryptot talteen johonkin toiseen lompakkoon (hardware on paras vaihtoehto).

Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.