Osta Orchid (OXT)

Orchid on maailman ensimmäinen lohkoketjuun pohjautuva VPN. Projekti on saanut huimasti huomiota, sillä sen lisäksi että se on ensimmäinen laatuaan – voit ostaa ja myydä Orchidia Coinbasessa.

VPN = Virtual Private Network eli virtuaalinen erillisverkko.

VPN yhdistää turvallisesti kaksi tai useampia verkkoja julkisen verkon yli. Käytännössä suurin osa meistä käyttää VPN:ää joko kotikoneen yhdistamiseen työverkkoon tai sitten verkkoselailun suojaamiseen yhdistämällä omasta verkosta jonkin ulkopuolisen palveluntarjoajan verkkoon, jota kautta verkkoselailun liikenne sitten kulkee. Näissäkin siis koko ajatuksen ytimessä on kahden verkon yhdistäminen turvallisesti julkisen verkon yli.

Orchid Protocol pyrkii tekemään tämän hajautetusti. Käytännössä ratkaisussa on siis käytössä globaali kaistojen yhteispotti (pool), joka yhdistää käyttäjiä toisiinsa säilyttäen täyden yksityisyyden. Siis samaan tapaan kuin OpenVPN. Orchid Protocol hyödyntää laajasti käytetty WebRTC-standardia, jota selaimet käyttävät yleisesti audion ja videon siirtoon. Käytännössä siis Orchid mahdollistaa anonyymin viestinnän lohkoketjulla.

Käytännössä OXT-tokenin omistajat voivat toimia myös verkoston nodeina ja jakaa omaa ylimääräistä kaistaansa. OXT-tokenia käytetään sitten maksuna kaistan käytöstä. Nodet käytännössä pyörittävät erillistä Orchid-protokollaa “puhuvaa” VPN-softaa. Kaikki nodet on rekisteröity tietoineen erilliseen rekisteriin, jota kuka tahansa voi käydä selaamassa. Rekisteri mahdollistaa Orchid VPN -sovellukselle uusien täysin sattumanvaraisten nodejen löytämisen.

OXT on ERC-20 token ja toimii siis Ethereum-verkostossa. Käyttääksesi Orchid VPN:ää tarvitset OXT-kryptovaluuttaa, Web3-kryptolompakon ja Orchid-sovelluksen, jonka voit ladata täältä.

Käytännössä, kun käytät Orchid VPN:ää voit piilottaa sekä fyysisen sijaintisi että oikean IP-osoitteesi käyttämiltäsi palveluilta. Lisäksi ISP (eli verkkotarjoajasi) ei tiedä millä sivustoilla olet käynyt. Tietysti, jos kirjaudut sisään esimerkiksi Facebookkiin, tietää Facebook, että se olet sinä – mutta tässäkään tapauksessa Facebook ei tiedä mikä on IP-osoitteesi ja missä sinä olet fyysisesti. Edes Orchid VPN ei ole 100 prosenttisen turvallinen, mutta sillä voidaan kuitenkin piilottaa tiettyä dataa ulkopuolisilta.

Osta OXT-kryptovaluuttaa

OXT-ostaminen onnistuu helpoiten Coinbasesta.

  1. Luo ilmainen tili Coinbaseen tästä.
  2. Talleta rahaa pankkisiirrolla tai luottokortilla.
  3. Osta OXT-kryptovaluuttaa.
Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.