Osta OGN – Origin Token ja mitä tekee Origin Protocol

Origin on hajautettu avoimen lähdekoodin verkkokauppa-alusta, joka mahdollistaa nettikaupan luomisen helposti ja nopeasti. Luotu kauppa on ilmainen, maksuista ei peritä erillisiä kuluja ja verkkokaupat myös tukevat luottokortilla maksamista.

Origin Protocol = joustava, turvallinen ja hajautettu alusta tehokkaaseen jakamistalouteen

Origin-alustan ajatuksena on, että kuka tahansa voi rakentaa oman P2P-markkinapaikkansa. Lisäksi Originin oman applikaation kautta voit vaikkapa vuokrata asunnon, ostaa lippuja tapahtumiin tai palkata itsellesi remonttimiehen. No, ei ihan vielä ainakaan Suomessa onnistu, mutta tämä on Origin Protocol:n ajatus. Turhat välikädet karsitaan pois välistä, jolloin jakamistalous on kaikille kannattavampaa.

Origin Token eli OGN listattiin Binanceen vuoden 2020 alkupuolella. Samalla Mainnet 1.0 julkaistiin.

Kaiken kehitystyön tarkoituksena on mahdollistaa oikea hajautettu peer-to-peer -kaupankäynti, jossa kaupankäynnin kulut ovat matalat ja johon kuka tahansa voi osallistua.

Samalla ajatus tietysti on, että kryptovaluuttojen avulla kaikki maailman ihmiset pääsevät käsiksi uusiin maksutapoihin. Vielä tälläkin hetkellä jopa 2 miljardia ihmistä ei omista pankkitiliä – ja kryptovaluuttojen on tarkoitus muuttaa tämä. Esimerkiksi OGN:n järjestelmän päällä kuka tahansa voi myydä ja ostaa tuotteita ja palveluita – vaikka heillä ei olisi pankkitiliä.

Mistä ostaa OGN-kryptovaluuttaa?

Tällä hetkellä helpoin tapa ostaa OGN Tokenia on käyttää Binancea. Avaa tili, lisää luottokortti ja tee kauppaa.

Paljonko OGN:ää on liikkeellä?

Näet tarkan kierrossa olevan määrän Binancesta. Liikkelle lasketaan pikkuhiljaa lisää tokenia, mutta lopullinen maksimi on 1 000 000 00 OGN.

Mihin lompakkoon OGN:ää voi siirtää?

Kaikki ERC-20 tokeneita tukevat lompakot tukevat myös Originia. Esimerkiksi Coinbase, Metamask, imToken ja moni muu.

OGN:ää voi ansaita muun muassa käyttämällä alustan sovellusta (suosittelemalla kavereita, vahvistamalla omat tietonsa, jakamalla tietoa sosiaaliseen mediaan ja tietysti ostamalla ja myymällä tuotteita ja palveluita).

Lisäksi voit käyttää OGN Tokenia omien palveluidesi ja tuotteidesi mainostamiseen alustalla.

Jos haluat omista OGN-tokenia, sen ostaminen onnistuu kätevästi Binancesta.

Osta OGN Binancesta! >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.