Osta Ethereum (ETH) – ostaminen & mitä on Ethereum

Ethereum on virtuaalisten koneiden vertaisverkosto, jota kehittäjät voivat hyödyntää hajautettujen sovellusten (Dapps) hallintaan. Sovellukset voivat olla millaisia tahansa, mutta verkosto on optimoitu tiettyjen ehtojen täyttyessä toteuttamaan mekaanisesti suoritettavia sääntöjä, kuten sopimuksia. Ethereum hyödyntää omaa hajautettua julkista lohkoketjuaan varastoidakseen, suorittaakseen ja suojatakseen kryptograafisesti näitä sopimuksia.

Ethereum osto pähkinänkuoressa

  1. Luo tili Binanceen tai Coinbaseen.
  2. Lisää luottokorttisi tiedot tai tee pankkitalletus.
  3. Osta mitä tahansa kryptovaluuttaa suoraan luottokortillasi!
  4. Hienoa! Noin helppoa se oli. Omistat nyt Ethereumia!

Tietoa Ethereumista

Jokainen verkoston tietokone lataa pienen virtuaalikoneen synkronoituakseen Ethereum-lohkoketjun kanssa ja on samalla saatavana sopimusten toimeksipanoon. Hajautettu tietokoneiden verkosto tarjoaa kätevästi turvaa, luotettavuutta ja tietojenkäsittelytehoa suunniteltujen toimenpiteiden suorittamiseen. Konsensusverkosto ei tietenkään ole ilmainen tai yksityinen, joten kehittäjät hyödyntävät sitä ainoastaan tulosten ollessa yksimielisiä tai silloin, kun tiedot voivat olla julkisia. Myös Ethereum-lohkoketju on julkisesti haettavissa täältä.

Vaikka useimmat esimerkit tällaisista sopimuksista kuvaavat erilaisia ihmisten välisiä vuorovaikutuksia, tekniikkaa suositaan tällä hetkellä myös teollisuuskäytössä, kuten yritysten välisessä tiukassa liiketoiminnan logiikassa tai koneiden välisessä viestinnässä. Jotkut energiayhtiöt tutkivat esimerkiksi tapoja, joiden avulla voitaisiin luoda älykkäämpiä verkostoja kotitalouksien automaattiseen sähkön ostoon ja myyntiin. Toisena mainiona esimerkkinä toimii International Business Machines Corp. (IBM)/Samsung Group “Internet of Things” -yhteistyö. Kyseisessä yhteistyössä hyödynnettiin yksityisyyden tähden Ethereumin haarauman koodia, jolla “asioiden” kommunikointia keskenään pystyttiin ohjaamaan.

Vaikka rahoitusala rakastaakin ajatusta hallittavista lohkoketjuista, yksityisyydensuojan on yhtälailla oltava kunnossa. Erisin kaltaiset konsultointiyritykset ovat haarauttaneet Ethereumin myydäkseen ja niputtaakseen sen yhteen konsultointipalveluidensa kanssa. Tämä auttaa pankkeja rakentamaan omia yksityisiä verkostojaan.

Ethereum on uudenlainen virtuaalikoneiden toteutus, joka tarjoaa uskomattomat mahdollisuudet. Vielä on kuitenkin vaikeaa sanoa, kuinka suureksi Ethereum-verkosto tulee kasvamaan tulevaisuudessa tai kuinka skaalautuva verkosto voisi olla.

Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.