Hedera Hashgraph – Osta HBAR kryptovaluuttaa

Osta tai myy Hedera Hashgraph HBAR-kryptovaluuttaa Binancessa.

Mikä on Hedera Hashgraph?

Hedera Hashgraph tai lyhyesti vain Hedera on artikkelin kirjoitushetkellä ainut julkinen hajautettuun “tilikirjaan” perustuva systeemi, joka hyödyntää hashgraph-konsensusta. Koko järjestelmän päätöksenteko on hajautettu, joskin keskittyy käytännössä 39 organisaatiolle.

Hedera-järjestelmä on rakennettu täysin tyhjästä ja sen tarkoitus on mahdollistaa kenen tahansa pääsy sellaiseen julkiseen verkostoon, jonka päällä voidaan turvallisesti pelata, sosialisoida ja käydä kauppaa hajautetusti.

Käytännössä Hedera on siis tarkoitettu samankaltaisiin käyttökohteisiin kuin Bitcoin ja Ethereum, mutta sen on tarkoitus olla nopeampi, reilumpi, turvallisempi ja energiatehokkaampi.

Hashgraph-konsesusalgoritmi tarjoaa väitteiden mukaan lähes täydellistä verkon käyttötehokkuutta ja kokonaisuus voi käsitellä satoja tuhansia transaktioita joka sekunti joka ikisessä nodessaan (shard).

Perinteisempään proof-of-work -lohkoketjuun verrattuna suurin ero on louhijoiden toiminnassa: esim. Ethereum-ketjussa valitaan yksittäinen louhija, joka sitten valitsee seuraavan blokin ketjuun. Hashgraph-järjestelmässä nodejen ryhmä sopii yhdessä mitkä transaktiot lisätään ledgeriin seuraavaksi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että lopputuotos ei myöskään ole yksi pitkä lohkoketju, vaan useampia “haarakkeita”, jotka on nidottu yhdeksi kokonaisuudeksi. Näin sen toimintanopeutta ei rajoiteta mitenkään, vaan operaatiot ovat jatkuvia ja samanaikaisia.

Mikä on HBAR ja mistä sitä voi ostaa?

Hedera Hashgraph -alusta hyödyntää HBAR-nimistä utility token kryptovaluuttaa. HBAR:n omistajat saavat pääsyn erilaisiin verkon sovelluksiin. HBAR-kryptovaluttaa käytetään sovellusten ylläpitoon, käyttöön ja erilaisiin mikromaksuihin ja P2P-maksuihin alustalla. Esimerkiksi älysopimuksen luominen, tiedoston tallentaminen, kryptovaluutan siirto tai muu transaktio maksetaan HBAR-tokeneilla.

Lisäksi HBAR-tokenit on kiinnitetty (staked ja tulevaisuudessa proxy staked) verkon nodeihin. Painotettujen äänten kautta saavutetaan konsensus. Näin HRAR:ien käyttö tekee verkon valtaamisesta vaikeaa tai ainakin erittäin kallista sitä suunnitteleville.

Voit ostaa HBAR-kryptovaluuttaa kätevästi Binancesta. Ostaminen edellyttää, että luot itsellesi tilin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.