GHOST by John McAfee – tulevaisuuden anonyymi kryptovaluutta?

GHOST by John McAfee on Proof of Stake (PoS) privacy-kolikko, jonka tarkoitus on tehdä sinusta aave (“ghost”) verkossa.

  • Anonyymi: GHOST-transaktiot käyttävät escrow-poolia, jonka avulla kaikki toiminta voidaan suojata ja historia poistaa. Kaikki toimet vahvistetaan zero-knowledge -vahvistuksilla (ZKP). Käytännössä siis todistaja (prover) voi vahvistaa vahvistajalle (verifier) tietävänsä jonkin arvon ilman että tämän tarvitsee antaa mitään muuta tietoa.
  • Hajautettu: GHOST on Proof of Stake -verkosto, jota kontrolloivat GHOST-tokenin haltijat ja käyttäjät. Kuten useimmat lohkoketjut, verkostoa ei omista tai pyöritä kukaan yksityinen taho – vaan koko verkosto itse.
  • Nopea ja edullinen käyttää: Transaktiot tulevat väitetysti tapahtumaan alle 60 sekunnissa ja verrattaen edullisesti.
  • Masternode & staking tulossa

Miten ostaa GHOST-kryptovaluuttaa?

Artikkelin kirjoitushetkellä projekti on vasta aluillaan ja itse GHOST-kryptovaluuttaa / tokenia ei oikeasti ole vielä saatavilla.

Voit kuitenkin saada sitä ilmaiseksi, jos sinulla on omistuksessasi ESH-tokenia toukokuun 25. päivä 2020.

25 % GHOST:sta tullaan jakamaan ESH:n omistajille. Loput eli 75 % kokonaismäärästä tullaan jakamaan Proof of Stake -palkkioina. Jakamalla tokeneita nykyisille ESH-haltijoille varmistetaan, että GHOST-verkosto lähtee vauhdilla käyntiin.

ESH-tokenia voi ostaa tällä hetkellä IDEX, McAfee Dex ja Mercatox -palveluiden kautta. Itse suosittelemme näistä IDEX:iä. GHOST:n ostaminen ei vielä siis ole mitenkään mahdollista, mutta päivitämme artikkelia, kun sen aika tulee.

Whitepaper

GHOST Whitepaper julkaistaan 15. toukokuuta 2020. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä sitä ei siis vielä oltu julkaistu.

Mitä voidaan odottaa?

John McAfee tunnetaan aikamoisena… persoonana. Sekä hyvässä että huonossa. Ei kyllä ole mitenkään yllättävää, että hän on tiiminsä kanssa kehittämässä uutta yksityisyyteen ja anonymiteettiin keskittyvää privacy coin:ia. McAfee on tunnetusti puhunut jo pitkään Internet-yksityisyydestä.

Keskustelut verkossa ovat pohtineet, tuleeko GHOST eroamaan nykyisistä ratkaisuista kuten Monerosta ja ZCashista merkittävästi. Tämä selvinnee varmuudella vasta whitepaperin julkaisun jälkeen.

Päivitämme juttua, kun whitepaper on julkaistu tai kun lisäinformaatio on muuten tihkunut julkisuuteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.