Osta Enjin Coin (ENJ) -kryptovaluuttaa

Enjin perustettiin jo vuonna 2009 ja se on kyennyt luomaan vahvan peliyhteisön, jota kutsutaan nimellä Enjin Network ja johon kuuluu jo yli 20 miljoonaa käyttäjää.

Enjin Coin (ENJ) julkaistiin vuonna 2017 ja sen ICO keräsi noin 18,9 miljoonaa dollaria. Enjin Coin:n tarkoitus on tukea yhteisöä luomaan, ylläpitämään, myymään, jakamaan ja säilyttämään erilaisia pelaamiseen liittyviä tuotteita ja asioita lohkoketjussa. Ekosysteemiin kuuluu Enjin Coin -krypton lisäksi Enjin Platform, Explorer, Wallet ja Beam. Kokonaisuudessaan ekosysteemin tarkoitus on antaa pelaajille itselleen mahdollisuus omistaa erilaisia digitaalisia varoja ja samalla lisätä peliteollisuuden tuloja. Enjin-työkaluja voivat käyttää myös peliteollisuuden ulkopuoliset yritykset, jotka haluavat luoda lohkoketjua hyödyntäviä tuotteita.

Yksinkertaisesti: Enjin on hajautettu alusta, joka antaa pelaajille ja sisällön luojille mahdollisuuden omistaa, jakaa, kehittää ja myydä virtuaalisia tuotteita.

ENJ eli ENjin Coin toimii alustan vaihdannassa maksuvälineenä. Tokenia ei voi louhia ja sitä tuhoutuu aina, kun käyttäjä luo ERC-1155 assetteja.

Singaporelainen Enjin julkaisi vuonna 2019 tiedon yhteistyöstään Samsungin kanssa.

Miten ostaa Enjin Coin (ENJ) -kryptoa?

Helpoiten ENJ-tokenin ostaminen onnistuu Binance-kryptopörssistä. Näin se tapahtuu.

  1. Luo tili Binanceen.
  2. Lisää luottokorttisi tiedot.
  3. Osta luottokortillasi BNB-tokenia (Binancen oma kryptovaluutta).
  4. Vaihda BNB:t Enjin Coiniin.

Binance tarjoaa mahdollisuuden ostaa BNB:tä ja BTC:tä sekä paria muuta isompaa kryptovaluuttaa suoraan luottokortilla. ENJ-tokenia et voi ostaa luottokortilla, mutta kun ostat ensin BNB:tä – voit sitten vaihtaa BNB:t Enjin Coin (ENJ) -kryptoon.

Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.