Osta DAI-kryptovaluuttaa

Dai (DAI) on ns. stablecoin, joka toimii Ethereumin lohkoketjun päällä ja joka on sidottu Yhdysvaltain dollarin (USD) arvoon. Yksi DAI tulee siis aina olemaan yhden dollarin arvoinen – siksi sitä kutsutaan stabiiliksi kryptovaluutaksi (stablecoin). DAI ei ole samalla tavalla kuitenkaan fiat-“vakuutettu” kuten Tetherin eli USDT:n väitetään olevan.

DAI tasapainottaa oman arvonsa itse seuraamalla markkinan muutoksia. Homma toimii Maker-alustan päällä. Alustalla toimii myös MKR-token, erilaiset CDP-älysopimukset ja useita erilaisia stabilisaatiomekanismeja. Koska arvon ylläpito ja stabilisointi on automatisoitu ei keskitettyä hallintaa tai perinteisiä pankkeja tarvita tukemaan DAI-kryptovaluuttaa.

  • Yksi DAI on aina 1 USD
  • Hajautettu järjestelmä.
  • Toimii Ethereumin lohkoketjussa.
  • Voidaan ostaa ja myydä vapaasti kuten muitakin ERC-20 tokeneita.

DAI-tokenin ostaminen onnistuu kätevästi Coinbasesta!

Ostaminen on helppoa ja luotettavaa.

  1. Luo ilmainen tili Coinbaseen tästä.
  2. Talleta rahaa pankkisiirrolla tai luottokortilla.
  3. Osta DAI-kryptovaluuttaa.

Osto ja myynti on helppoa ja nopeaa Coinbasen avulla. Voit luonnollisesti ostaa DAI-tokenia myös BTC:llä eli Bitcoinilla.

Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.