CUSD-token – mikä on CUSD-kryptovaluutta?

Kanadalainen Blockhain Venture Capital Inc (BVCI) on virallisesti julkaissut ns. stablecoin-kryptovaluutan, joka on sidottu Yhdysvaltain dollarin eli USD:n arvoon. Stablecoin tunnetaan nimellä CUSD ja se on sidottu dollariin 1:1 suhteella.

Samainen BVCI-yritys julkaisu 4 kuukautta sitten CADT-krypton, joka on nimensä mukaisesti Kanadan omaan fiat-dollariin sidottu stablecoin.

Koska CUSD on sidottu USD:n arvoon, on sen tarkoitus toimia Yhdysvaltain ja Kanadan välisissä transaktioissa hyvänä vaihdon välineenä. CUSD:ia voivat käyttää niin yritykset kuin yksityishenkilötkin.

Blockchain Venture Capital Inc toimii Kanadan Financial Transactions and Reports Analysis Centre -auktoriteetin valvonnassa. BVCI:n mukaan he noudattavat kaikki kanadalaisia säädöksiä, jotka koskevat virtuaalisten valuuttojen siirtoja.

CUSD ja CADT -kryptovaluuttojen lisäksi yrityksellä on BVC-chain niminen hybridi lohkoketju, joka perustuu Rippleen ja Ethereumin lohkoketjuun. Lisäksi yrityksellä on BvcPay-niminen mobiilisovellus, joka toimii samalla digitaalisena lompakkona ja valuuttojen vaihtoalustanan. Sovelluksen kautta voi esimerkiksi ostaa, lähettää ja vastaanottaa uutta CUSD-kryptovaluuttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.