CUSD-token – mikä on CUSD-kryptovaluutta?

Kanadalainen Blockhain Venture Capital Inc (BVCI) on virallisesti julkaissut ns. stablecoin-kryptovaluutan, joka on sidottu Yhdysvaltain dollarin eli USD:n arvoon. Stablecoin tunnetaan nimellä CUSD ja se on sidottu dollariin 1:1 suhteella.

Samainen BVCI-yritys julkaisu 4 kuukautta sitten CADT-krypton, joka on nimensä mukaisesti Kanadan omaan fiat-dollariin sidottu stablecoin.

Koska CUSD on sidottu USD:n arvoon, on sen tarkoitus toimia Yhdysvaltain ja Kanadan välisissä transaktioissa hyvänä vaihdon välineenä. CUSD:ia voivat käyttää niin yritykset kuin yksityishenkilötkin.

Blockchain Venture Capital Inc toimii Kanadan Financial Transactions and Reports Analysis Centre -auktoriteetin valvonnassa. BVCI:n mukaan he noudattavat kaikki kanadalaisia säädöksiä, jotka koskevat virtuaalisten valuuttojen siirtoja.

CUSD ja CADT -kryptovaluuttojen lisäksi yrityksellä on BVC-chain niminen hybridi lohkoketju, joka perustuu Rippleen ja Ethereumin lohkoketjuun. Lisäksi yrityksellä on BvcPay-niminen mobiilisovellus, joka toimii samalla digitaalisena lompakkona ja valuuttojen vaihtoalustanan. Sovelluksen kautta voi esimerkiksi ostaa, lähettää ja vastaanottaa uutta CUSD-kryptovaluuttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ledger Nano S - The secure hardware wallet

Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.