Coinmotion – tietoa & miten rekisteröinti tapahtuu

Coinmotion LogoCoinmotion on jyväskyläläisen Prasos oy:n omistama kryptopörssi, jossa voi ostaa, myydä ja säilyttää kryptovaluuttoja suomenkielisten sivujen kautta ja jossa myös asiakaspalvelu toimii Suomeksi. Henry Brade perusti Prasoksen vuonna 2012 kryptorahojen kaupankäyntiin ja lohkoketjuteknologian kehittämiseen kohderyhmänään sekä yritykset että yksityishenkilöt. Suomalainen yleisö voi tuntea Prasoksen myös bitcoin-automaateista, joissa voi ostaa ja myydä käteisellä bitcoineja, bittiraha.fi sivustosta sekä kulta- ja hopearahoja valmistavasta Denareumista, jonka bitcoineja näkee välillä televisiossa esiteltävänä.

Suomalainen ja 100 % luotettava. Avaa ilmainen tili tästä! >>

Coinmotion aloitti keräämällä 2,5 miljoonaa euroa joukkorahoituksen, jonka avulla se on kasvanut pohjoismaiden suurimmaksi Bitcoin-välittäjäksi ja sen seuraavana laajentumisen kohteena on myös muu Eurooppa. Nykyisin asiakkaita on kymmeniä tuhansia ja sadan miljoonan vaihto ylittyi jo vuonna 2017.

Turvaa bitcoineille

Palvelu on erittäin turvallinen ja Coinmotion käyttää multisig-säilytystä, jotta kukaan yksittäinen henkilö ei voi yksin siirtää yrityksen varoja ja siihen tarvitaan useamman hallituksen jäsenen sähköinen allekirjoitus. Bitcoinien ostot ja siirrot toimivat välittömästi ja palvelua on muutenkin nopea käyttää. Hinnat ovat aina kohtuullisia eikä niitä tarvitse verrata jokaisen oston yhteydessä muihin välittäjiin, sillä komissio on pieni ja hintoja verrataan automaattisesti useamman pörssin kesken.

Coinmotionin sivuilta löytyvät suomenkieliset ohjeet selkeästi yhteydenottoon, sijoittamiseen, kryptovaluuttojen käsittelyyn ja kaikkeen muuhunkin tarpeelliseen.

Tili

Tili toimii lähes pankkitilin tavoin ja sinne voi vastaanottaa euroja pankkisiirrolla sekä bitcoineja antamalla lähettäjälle lompakon osoitteen tai QR-koodin. Lompakon osoite ja QR-koodin löytyvät kohdasta ”tili” ja samasta kohdasta löytyvät kaikki tiliä koskevat tiedot: saldo, siirtojen hintatiedot ja oma siirtohistoria.

Holvipalvelu on säädettävä aikalukollinen esto, jonka aikana tililtä ei voi nostaa pois varoja. Tämä estää hakkerien toimet ja salasanan kalastelusta ei ole mitään hyötyä, koska siirrot voi perua niiden ollessa yhä holvissa ja samalla voi resetoida salasanan.

Tilin avaaminen ja Bitcoinien osto

Tämä on itse asiassa helpompaa, kuin moni luulisi eikä tilin avaaminen tai omistaminen maksa mitään.

Ensin rekisteröidytään käyttäjäksi antamalla nimi sekä sähköpostiosoite ja muutama muu tieto itsestään sekä tunnistaudutaan pankkitunnuksilla ja antamalla henkilötunnus. Seuraavaksi käytön kannalta helpointa on heti liittää tiliin pankkitili, jolle nostetaan rahaa takaisin euroissa. Nostoissa tililtä suomalaiseen pankkiin kestää korkeintaan yhden päivän. Pankkitilin muutoksista tulee aina myös vahvistus sähköpostiin.

Seuraavaksi on vuorossa rahan talletus tilille käyttäen pankki- tai luottokorttia, SOFORT maksua, pankkisiirtoa tai verkkomaksua kohdassa ”talleta”. Talletustavasta riippuen rahan saapumiseen kestää oma aikansa, jonka jälkeen päästään ostamaan bitcoineja.

Ostaminen tapahtuu ”osta”-sivulla ja siellä valitaan eurosumma, jolla bittirahaa ostetaan ja osto tapahtuu välittömästi.

Ostoissa ja myynneissä on mahdollista asettaa myös rajahinta, jolla valittua kryptovaluuttaa treidataan. Myynti tapahtuu halutun rajahinnan tultua voimaan ja osto kurssin laskettua halutulle tasolle. Stop loss systeemi on käytössä sekä myynneissä että ostoissa rajoittamaan tappiota ja mahdollistamaan pääsyn mukaan mahdollisiin hintapiikkeihin. Päivittäinen myyntiraja on otettava myös näissä toimeksiannoissa huomioon ja se on oletuksena 30 bitcoinia.

Coinmotion maalikuussa 2019:

 • Bitcoin, BTC
 • Litecoin, LTC
 • Ethereum, ETH
 • Ripple, XRP
 • 2 % komissio ja yli 500 vaihdolla volyymialennus
 • Holvipalvelu lisäturvana

Suomalainen:

 • Pankkisiirto kestää 0-1 pankkipäivää
 • Verkkomaksu toimii heti
 • Suomenkielinen tuki
 • Helppo myös aloittelijalle

Maksutavat Suomessa:

 • Pankkisiirto
 • Verkkomaksu S-pankista
 • Luottokortti
 • Pankkikortti

Yhteystiedot:

Coinmotion
Prasos Oy

Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä, Suomi

[email protected]
Puh. +358291701190 arkisin klo 13-15

Y-tunnus: 2469683-1

Avaa ilmainen tili

Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.