Osta Chainlink (LINK) kryptovaluuttaa

Chainlink (LINK) on Ethereum-token, joka mahdollistaa hajautetun oracle-verkon toiminnan. Verkoston avulla älysopimukset voidaan yhdistää ulkoiseen dataan, ulkoisiin maksujärjestelmiin ja erilaisiin tosimaailman tapahtumiin mm. API-rajapintojen välityksellä. Näin Chainlink-verkosto voi keskustella ja hankkia dataa ulkopuoleltaan. Chainlink-verkon kautta voidaan esimerkiksi lähettää älysopimusten maksuja maksuverkostoihin tai pankkitilille. Verkosto on yhteydessä myös SWIFT-järjestelmään, jonka kautta käytännössä maailman lähes kaikki länsimaalainen pankkiliikenne kulkee.

Käytännössä? Chainlink-projekti pyrkii luomaan siltoja erilaisten maksujärjestelmien kuten Visan ja PayPalin, pankkien kuten Wells Fargon tai HSBC:n ja kryptovaluuttojen kuten Ethereumin ja Bitcoinin välille.

Verkon oma LINK-token on ERC677-token, joka noudattaa ERC20-standardia. Käytännössä tokenin avulla voidaan siirtää dataa paikasta toiseen. LINK-kryptovaluuttaa maksetaan node-operaattoreille älysopimusten (smart contract) datan noutamisesta (käytännössä siis “louhitaan” myymällä palveluja ja dataa). LINK-kryptovaluuttaa on olemassa yhteensä 1 000 000 000 tokenia, joista 35 % eli 350 miljoonaa vapautettiin markkinaan ICO:ssa. Suunnitelmien mukaan toiset 350 miljoonaa jaetaan node-operaattoreille ja jäljelle jäävät 300 miljoonaa jää Chainlink-verkkoa kehittävän yrityksen toiminnan rahoitukseen.

Osta LINK-kryptovaluuttaa

Ostaminen ja myyminen on helppoa Binancen kautta. Näin se käy.

  1. Luo ilmainen tili Binanceen tästä.
  2. Talleta rahaa pankkisiirrolla tai luottokortilla.
  3. Osta LINK-tokenia.

Osto ja myynti onnistuu nopeasti, helposti ja turvallisesti.

Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.