Black Friday 2019: Bitcoin ja kryptovaluutat – Ledgerillä paras tarjous

Sitä ei ihan heti ajattelisi, että myös kryptovaluutat ja kryptomaailma innostuvat Black Friday -tarjouksista. Tietenkään et voi ostaa mitään valuuttaa pörssistä erikoishintaan, mutta kryptovaluuttoihin liittyviä tuotteita löytyy muutamasta verkkokaupasta ihan hyvillä tarjouksilla. Alle olemme listanneet muutamia erikoistarjouksia muun muassa kryptolompakoista ja tuotteista, joita voi ostaa netistä kryptovaluutoilla.

Ledger Wallet: Nano X, Nano S ja paljon muuta -30 %

Kyllä, Ledgerillä on nyt ALE. Saat kaikki tuotteet -30 % hintaan koko viikon ajan 25.11. alkaen. Tarjoukset ovat voimasssa 2. joulukuuta asti. Alennus lisätään automaattisesti ja et tarvitse erillistä alennuskoodia.

Jos siis ostoslistallasi on esimerkiksi Ledger Nano X tai Nano S, nyt voi olla oikea aika tehdä ostos.

Katso Ledger-tarjoukset tästä >>

Suomalainen tietokonekauppa

Tietokonekauppa.fi hyväksyy Bitcoinit maksutapana ja on jo aloittanut Black Friday Week & Weekend -tarjouskampanjansa. Alennuksessa on niin tietokoneita, kannettavia, komponentteja, näytönohjaimia, virtalähteitä, prosessoreita kuin SSD ja HDD-levyjäkin. Erillistä tarjoussivua ei verkkokaupasta löydy, mutta kaikki tarjoushinnat on jo päivitetty tuotteisiin – joten ei muuta kuin selaamaan!

NameCheap – tilaa verkkosivuille

NameCheap hyväksyy Bitcoinit maksutavaksi – ja totuttuun tapaan sivustolla on paljon Black Friday ja Cyber Monday 2019 -tarjouksia. Kannattaa tsekata päivittyvä lista tältä sivulta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.