Binance – tietoa & miten rekisteröinti tapahtuu

Binance LogoBinancen tarina on huikea ja sen nopea kasvu huipulle hakee vertaansa. Siitä tuli suurin kryptopörssi päivävaihdossa laskettuna vuonna 2018 ja nykyisin vaihto on jo yli 500 miljoonaa euroa päivässä (175 000 BTC). Binacella on yli 10 miljoonaa käyttäjää Euroopassa, Yhdysvalloissa ja varsinkin Kaukoidässä.

Näin helppoa on kryptovaluutan osto Binancesta!

 1. Luo maksuton tili Binanceen.
 2. Etsi haluamasi kryptovaluutta (esim. BTC, ETH, BNB, XRP, XRM, EOS, DASH, jne)
 3. Lisää luottokorttisi tiedot.
 4. Vahvista osto.

Noin! Omistat nyt haluamaasi kryptovaluuttaa!

HUOM! Jos haluat käyttää muuta maksutapaa, voit tietysti ostaa kryptovaluuttaa toisesta pörssistä (esim. Coinbase-pörssistä tilisiirrolla) ja tämän jälkeen lähettää kryptovaluutat (esim. Bitcoin) Binanceen. Tämän jälkeen vain vaihdat Bitcoinit haluamaasi kryptovaluuttaan.

Jo aiemmin kryptovaluuttojen parissa toiminut Changpeng Zhao perusti ryhmänsä kanssa kryptorahojen vaihtopörssin Binancen vuonna 2017 Kiinassa, josta yritys muutti pian servereineen Japaniin ja Taiwaniin Kiinan kiellettyä kaiken kaupankäynnin virtuaalivaluutoilla. Vuonna 2018 yritys oli laajentanut jo Bermudalle, Maltalle ja Jerseyn saarille kohteenaan Euroopan ja Iso-Britannian markkinat, jotta sen olisi helpompi vaihtaa perinteisiä fiat valuuttoja. Vuoteen 2019 mennessä yritys on levinnyt myös Afrikan mantereelle Ugandaan (jossa yritys myös tekee hyväntekeväisyyttä kouluissa) ja Lähi-itään Israeliin. Nämä toimipaikkojen lisäykset helpottavat toimintaa uusilla markkinoilla viranomaisten kanssa.

Toiminta

Binancen suuri suosio johtuu sen alhaisista valuuttojen vaihtokustannuksista 0,1 % (palkkio pienenee VIP tason kasvaessa 0,04 % asti) sekä 25 % alennuksesta kaikista palkkioista, mikäli maksuun käytetään sen omaa Binance coinia (BNB). Muutenkin pörssin suuri valikoima valuuttoja sekä valuuttapareja tuo lisää erilaisilla summia ja strategioita käyttäviä asiakkaita. Pörssiin ei myöskään huolita mukaan kaikkia uusia valuuttojen viritelmiä ja Binance on tarkka välittämistään tuotteista maineensa säilyttämiseksi.

Binancen toimintavarmuus, turvallisuus ja monen kielen tuki helpottavat asiointia sekä parantavat käyttökokemusta. Siirrot, ostot ja myynnit toimivat varmasti ilman ongelmia ja viiveettä sekä servereitä päivitetään ja lisätään jatkuvasti uusien tilien lisääntyessä. Suuren suosion vuoksi uuden käyttäjän rekisteröityminen voi kestää joskus muutaman päivän ja Binance on joutunut pitämään suunniteltuja taukoja uusien käyttäjien rekisteröimiselle aika ajoin. Myös tiedotus toimii ja sivuilla ilmoitetaan heti teknisistä ongelmista ja sekä uutisia kerrotaan myös sosiaalisessa mediassa.

Binance toimii kännykän sovelluksella (Android ja iOS) sekä tietysti Windows ja Mac tietokoneissa.

Tulevaisuus

Binance perusti vuonna 2018 yhteistyössä kolmen muun suuren pörssin kanssa ”stable coin” projektin virtuaalivaluuttojen ja muiden virtuaalisten hyödykkeiden arvon muutosten ennakoimiseksi. Suunnitelmissa on perustaa myös uusi hajautettu huipputehokas lohkoketjuteknologia helpottamaan tulevaisuudessa kaupankäyntiä virtuaalirahalla ja sillä voisi suorittaa maksun jopa sekunnissa. Mikäli nämä molemmat projektit toteutuvat laajasti ja leviävät yritysten sekä ihmisten väliseen kaupankäyntiin, ne tulevat helppoudellaan ja halpuudellaan todennäköisesti syrjäyttämään perinteiset maksutavat rajat ylittävässä kaupankäynnissä.

Kuinka Binanceen pääsee mukaan?

 • Sähköpostiosoite riittää alkuun pääsemiseksi. Rekisteröinti linkistä https://www.binance.com/register.html
 • Käytössä on kaksivaiheinen 2FA autentikointi Googlen Authenticator sovelluksella
 • Alle 2 BTC siirroissa yhden päivän aikana ei tarvitse todistaa henkilöllisyyttään
 • Isommissa siirroissa vaaditaan henkilöllisyyden vahvistus, jolloin kysytään nimi, kotimaa, sukupuoli, virallinen henkilötodistus sekä selfie sen kanssa

Tietoa:

 • n. 150 valuuttaa, bitcoinista pieniin altcoineihin
 • yli 400 valuuttaparia treidaukseen
 • Oma valuutta Binance coin (BNB)
 • Toimintaa monella mantereella

Maksutavat Suomessa:

 • Luottokortit Visa ja MasterCard (EUR ja USD), Simplex
 • Varojen siirto onnistuu esimerkiksi Coinbasen kautta vaihtamalla siellä ensin fiatit kryptoihin
 • Suora pankkisiirto ei toimi. Tarvittaessa voi kokeilla Binance Jerseyn kautta

Avaa maksuton tili tästä! >>

Ledger Nano S - The secure hardware wallet

Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.