Binance hyväksyy nyt myös ruplat

Binance, yksi maailman suurimmista kryptopörsseistä, on kaikessa hiljaisuudessa lisännyt palveluunsa ruplat. Lokakuun 30 päivästä alkaen Binanceen on voinut tallettaa ruplia ja sieltä on voinut tehdä myös nostoja ruplina.

Binancen mukaan Venäjä on yksi pörssin “TOP 10 markkinoista” ja se haluaa tarjota venäläisille parhaan mahdollisen kokemuksen kryptojen ostamiseen ja myymiseen. Ruplan käyttöönotto palvelussa julistettiin Venäjän valtion tukemassa Open Innovations Forum -tapahtumassa Moskovassa lokakuun 21 päivä (ja 30. päivä ominaisuus siis otettiin käyttöön). Tarkkoja käyttäjämääriä Binancen toimitusjohtaja Changpeng Zhao ei kuitenkaan halunnut julkaista.

Tutkimusten mukaan jopa 60 % venäläisistä, ukrainalaisista ja valkovenäläisistä kryptovaluuttojen omistajista suosii Binancea ja pitää sitä parempana kuin muita kansainvälisiä kryptopörssejä.

Vielä tämän artikkelin kirjoitushetkellä kryptovaluutat eivät ole virallisesti säänneltyjä Venäjällä.

Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.