Näin ostat Binance Coin (BNB) kryptovaluuttaa

Binance Coin (BNB) on Binance-kryptopörssin oma kryptovaluutta. Nimi Binance tulee termien “binary” (binäärinen) ja finance (talous) yhdistelmästä. BNB-tokenia käytettiin alussa kyseisen pörssin toiminnan aloittamiseen. Rahaa tarvittiin toiminnan laajentamiseen ja BNB ICO vuoden 2017 kesällä oli loistava mahdollisuus niin sijoittajille kuin pörssin ylläpidolle. BNB-valuutalla on paljon erilaisia käyttötarkoituksia, vaikka se onkin kryptopörssin natiivitoken.

  • Voit maksaa BNB:llä kaupankäyntikulujasi Binance-pörssissä.
  • Voit käyttää BNB:tä osallistuaksesi muiden tokeneiden myyntiin Binance Launchpad -alustalla (usein pienempiä kryptoja, jotka juuri aloittelevat toimintaansa).
  • Yhä useampi oikea kauppa ja verkkokauppa hyväksyy tokenin maksuvälineenä.
  • Kryptoa käytetään koko pörssin ylläpitämiseen.

BNB on ERC-20 -token, joka toimi alussa Ethereum-verkossa. Sen kokonaistarjonta on 200 miljoonaa tokenia, joista 100 miljoonaa päästettiin markkinoille ICO:ssa. Tokenin erikoisuutena on kuitenkin niin sanottu “burning” eli polttotapahtumat, joissa BNB:tä poistetaan markkinoilta ajoittain. Nykyisin liikkeellä on itse asiassa alle 100 miljoonaa Binance Coinia. “Burning” eli polttaminen on pysyvää ja poltetut tokenit eivät voi palata kiertoon ikinä.

Vaikka alun perin Binance Coin toimi Ethereum-verkossa, on sillä nykyään oma mainnet:nsä eli BNB:n oma Binance Chain. Ainakin vielä toistaikseksi Binance-pörssi tukee sekä ERC20 BNB:tä että BEP2 BNB:tä. BEP2 906 on siis tokenin ja pörssin oma chain eli lohkoketju.

Miten ostaa BNB:tä?

Helpoiten BNB-tokenin ostaminen onnistuu tietysti suoraan Binancesta. Käytännössä sinun tulee tehdä seuraavasti.

  1. Luo tili Binanceen.
  2. Lisää luottokorttisi tiedot.
  3. Valitse paljonko haluat ostaa BNB-kryptoa.
  4. Vahvista osto.

Koska BNB eli Binance Coin on pörssin oma token, on sen ostaminen ja myyminen helppoa ja nopeaa.

Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.