Osta Basic Attention Token (BAT) kryptovaluuttaa

BAT eli Basic Attention Token on Brave-selaimen oma kryptovaluutta! BAT toimii Ethereum-pohjalla ja se toimii maksuvälineenä Brave Software -mainosalustalla.

BAT ei ole suoranainen maksutoken eli se ei taistele sellaisia kryptovaluuttoja vastaan kuten Bitcoin tai Litecoin. Se ei ole myöskään samanlainen alusta tai verkosto kuin NEO tai Ethereum. Oikea termi Basic Attention Token:lle on “utility token”. Tämä tarkoittaa sitä, että kyseistä kryptovaluuttaa käytetään vain tietyn yksittäisen ohjelmiston sisällä. Tässä tapauksessa siis Brave-nettiselaimessa.

BAT eli Basic Attention Token haluaa nimensä mukaisesti kaupallistaa “huomion” (attention). Käyttäjille maksetaan mainosten katsomisesta. Tämä on digitaalisen mainonnan tulevaisuutta.

Koska mainontaa tulee nykyään joka tuutista, on ihmisten huomiosta kova kilpailu. Koska häiriötekijöitä on niin paljon, eivät mainostajat enää voi olla varmoja saavatko he haluamansa huomion käyttäjiltä. Tätä ongelmaa BAT haluaa ratkaista. Maksamalla mainosten katsojille, voidaan järjestelmän avulla varmistaa, että katsojat oikeasti näkevät mainostajan haluaman mainoksen.

Brave-selain vastaavasti itsessään on erittäin anonyymi. Kaikki käyttöhistoria pysyy selaajan eli käyttäjän koneella. Mitään kolmansien osapuolien evästeitä tai seurantakoodeja ei ladata. Ja näin sinusta ei käytännössä jää merkittävää jälkeä ulkopuolisiin verkkosivustoihin ja näin sinulle on vaikea mainostaa. Käytännössä suuri osa ulkoisesta mainonnasta blokataan automaattisesti.

Basic Attention Token -kryptovaluutan avulla Brave-selaimessakin voidaan alkaa näyttää mainoksia ja samalla mainosten katsoja tienaa. Koska kyse on kryptovaluutasta, on mainosten katsominen kuitenkin anonyymiä ja tietojasi ei edelleenkään lähetetä ulkopuolisille.

Vaikka nykyisellään BAT on “utility token”, jolla on arvoa vain oman järjestelmänsä sisällä, projektin roadmap kertoo, että myöhemmin BAT-tokenia on tarkoitus voida käyttää myös Braven ulkopuolella. Koska BAT:ia voi ostaa ja myydä mm. Coinbasessa ja Binancessa, on sillä toki rahallista arvoa meille Brave-selaimen käyttäjille, jotka suostumme tienaamaan kryptovaluuttaa katsomalla mainoksia.

Osta BAT-kryptovaluuttaa

Ostaminen onnistuu helpoiten Coinbasesta.

  1. Luo ilmainen tili Coinbaseen tästä.
  2. Talleta rahaa pankkisiirrolla tai luottokortilla.
  3. Osta Basic Attention Token (BAT) kryptovaluuttaa.
Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.