2020 kryptovaluutta ennusteet: Blockhain Capitalin rohkeat 10 väitettä

Sijoitusyhtiö Blockchain Capital julkaisi hiljattain vuosittaisen State of Crypto -raporttinsa. Raportissa yritys teki pari kovaa väitettä tai ennustetta vuodelle 2020. Listasimme ne suomeksi alle.

1. Blockchain Capital uskoo, että tulemme 2020 näkemään uudet Bitcoinin arvon huiput. Siis 20 089 dollaria jäisi historiaan ja uusi korkein hinta näkisi päivänvalon ensi vuoden aikana.

2. Kysyntä BTC-transaktioille kasvaa niin paljon, että suurimmissa siirroissa kulut voivat ylittää jopa 100 dollarin rajan.

3. Vuosi 2020 tulee olemaan Privacy Coineille eli anonyymeille kryptovaluutoille kova ja moni suuri pörssi poistaa ne listoiltaan.

4. USDC tulee kasvamaan huimaa tahtia niin kaupankäynnin arvon, market capin kuin transaktioiden arvon osalta. Vuoden 2019 aikana treidausvolyymi on jo noussut +954 % ja Blockchain Capital uskoo menon jatkuvan ensi vuonna.

5. DeFi eli Decentralized Finance eli hajautettujen alustojen käyttö vanhanaikaisten taloustuotteiden tuottamiseen tulee jatkamaan kasvuaan.

6. Tämä yllä mainittu tosin vaatii, että erilaiset DeFi-toimijat noidattavat KYC (Know Your Customer) ja AML (anti-money laundering) -ohjeistuksia tarkkaan.

7. Jatkossa kryptovaluuttojen – ja etenkin stablecoinien – uskotaan olevan finanssivalvojien yhä kovemmassa syynissä. Etenkin rajat ylittävät siirrot.

8. Facebookin Libra saa vihreää valoa USD-pohjaisen stablecoinin luomiseen, sillä Kiinasta tulee yhä enemmän painetta.

9. Ainakin yksi kryptovaluuttoihin pohjautuva yritys tullaan ensi vuoden aikana myymään yli 500 miljoonan dollarin hinnalla.

10. John McAfee tulee häviämään oman vetonsa.

Huomaathan, että nämä ennustukset ovat Blockchain Capital -yrityksen ennusteita ja väitteitä, jotka eivät siis millään tavalla ole varmoja. Niitä tulee siis käsitellä juuri sellaisina: epävarmoina arvauksina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Huomaa!

Sivustolla julkaistavat tiedot ovat kirjoittajan omia mielipiteitä ja niitä ei tulee ottaa ammattimaisina sijoitusneuvoina.

Kryptovaluutat ovat riskisijoitus. Suosittelemme miettimään sijoitusta tarkkaan. Älä sijoita enempää kuin olet valmis häviämään.

Mainonnasta: Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Kun klikkaat eteenpäin ja ostat tuotteita tai rekisteröidyt palveluun, me saamme pienen komission. Affiliate-verkostot saattavat asettaa evästeitä, jotka saat halutessasi pois selaimesi asetuksista.